Zoekmachine optimalisatie Eindhoven, ItInMotion Webdesign en websites

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een mooie website op maat is één ding, maar veel of meer bezoekers krijgen is natuurlijk minimaal zo belangrijk. SEO (Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie, is een abstracte term welke vaak voor commerciele doeleinden ingezet wordt. Helaas ook vaak ten onrechte, want er zijn diverse partijen welke claimen te weten hoe zoekmachines werken of erger nog: hoe ze garanties kunnen geven dat uw site op positie één gaat eindigen in alle zoekmacchines. En zelfs wanneer dit überhaupt mogelijk zou zijn, is het geen garantie dat dit dan een week of maand later nog zo is.

Wat cijfers:

67
Google.com aandeel wereldwijd
Van de ruim 175.000 (x 1 miljard) zoekacties in 2012 vond maar liefst twee derde plaats via Google
93
Google.com in Nederland
Wanneer we naar Nederlandse zoekmachine resultaten kijken, scoort Google nóg veel hoger (2012)
3
Yahoo.com
Nummer 2 in de zoekmachine lijst van Nederland is Yahoo met slechts 3%.Wat kan ItInMotion voor u betekenen

Iedere zoekmachine heeft een eigen manier van informatie verzamelen, te beoordelen en weer te geven. Gezien bovenstaande statistieken vinden wij het heel erg belangrijk dat wij het merendeel van onze zoekmachineoptimalisatie (SEO) aandacht aan Google schenken. Uiteraard volgen wij alle informatie rondom andere zoekmachines ook, zoals bijvoorbeeld Microsoft's Bing, wat met de komst van Windows 8 en Windows Phone verder geïntergreerd wordt als zoekmachine.

Om uw site goed te blijven beoordelen, monitoren en daar waar nodig aan te passen werken wij samen met RMK Reclame & Advies. Zowel technisch als inhoudelijk kunnen onze experts op dit vlak de zoekmachineoptimalisatie zo goed mogelijk waarborgen.

  • Wij monitoren dagelijks de invloeden van aanpassingen. Wij testen dit op onze eigen domeinen om invloeden te meten
  • Wij hebben eigen tools ontwikkeld om te kunnen meten of teksten voldoen aan inhoud en techniek
  • Onze accountmanagers houden U periodiek op de hoogte van de vorderingen
  • In plaats van alle kennis direct in te zetten werken we volgens een bepaalde SEO strategie, welke over de tijd genomen een versterkend effect heeft
Naast al deze punten vergeten we natuurlijk niet dat het om uw website gaat. Het hoofddoel blijft dan ook dat u, nádat u gevonden bent, de bezoeker niet telleurstelt en boeit met een goed design en een gebruiksvriendelijke ervaring!
<
Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.

Copyright © 2000-2024 ItInMotion websites & webdesign in samenwerking met RMK Reclame & Adviesbureau. Alle rechten voorbehouden.
Privacy statement | Algemene voorwaarden